Bilanţ IPJ Bihor

În data de 30.01.2018, de la ora 12.00, prefectul județului Bihor, dl. Ioan Mihaiu, a participat la Evaluarea activității Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, pe anul 2017.

„A fost un an cu multe realizări, care se reflectă nu doar în datele statistice ci și în serviciul polițienesc la cele mai înalte standard de care da dovadă IPJ Bihor, concretizat prin obiectivele în jurul cărora vi se conturează activitatea. Sunteți zilnic la datorie pentru creșterea siguranței cetătenilor și asta se concretizează prin cifre: scăderea cu 27% a infracționalității în școli și în proximitatea acestora, procentajul de 100% în identificarea autorilor infracțiunilor de mare violență și autorilor accidentelor de circulație, cele peste 1500 fapte penale descoperite precum și a tîmpilor reduși de reacție pentru apelurile prin 112.

Aş dori să felicit cu această ocazie pe toţi cei care îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Bihor, să le mulţumesc pentru eforturile depuse, să îi felicit pentru rezultatele obținute și să îi asigur de respectul şi colaborarea Instituţiei Prefectului judeţului Bihor.

Felicitări Inspectoratului de Poliție Județean Bihor!”

Prefect – Ioan MIHAIU