Bilanţ ISU „Crişana”

În data de 29.01.2018, de la ora 13.00, prefectul județului Bihor, dl. Ioan Mihaiu, a participat la Evaluarea activității Inspectoratului de Situații de Urgență “Crișana” al Județului Bihor, pe anul 2017.

“Reprezentați o armă în care cetățenii au mare încredere, condusă de un profesionist,  domnul colonel Caba, pe care îl felicit pentru rezultate obținute în funcția de Inspector – șef ISU BIHOR, și care a reușit să gestioneze cu profesionalism cele peste 10.000 de evenimente care au implicat intervenţia voastră. A fost un an greu, cu o medie de 29 de intervenții pe zi, an pe care l-ați marcat cu succes din punct de vedere al operativității, chiar dacă de multe ori au fost necesare eforturi suplimentare.

În numele Instituției Prefectului și al cetățenilor județului Bihor, vreau să vă mulțumesc pentru activitatea desfășurată și rezultatele obținute, pentru faptul că sunteți la datorie zi de zi, pentru devotamentul de care dați dovadă și pentru efortul pe care îl depuneți în salvarea vieților oamenilor și a bunurilor acestora.

Felicitări Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor!”

 

Prefect – Ioan MIHAIU