Vizita oficială a Excelenţei Sale domnul Saker Malkawi, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București

COMUNICAT DE PRESĂ

11 aprilie 2019

privind vizita oficială a Excelenţei Sale domnul Saker Malkawi, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București.

 

În data de 11 aprilie 2019, ora 10:00, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor a avut loc o întrevedere între domnul Ioan MIHAIU, Prefectul judeţului Bihor și domnul Saker Malkawi, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București, însoțit de domnul Raji Abulil, om de afaceri româno-iordanian.

Delegaţia română a avut în componența sa pe domnul Ioan MIHAIU – Prefectul judeţului Bihor și pe domnul prof. dr. Paul Negruț, Rector al Universității ”Emanuel” din Oradea.

Excelența Sa a vizitat pentru prima dată Bihorul în contextul marcării Centenarului Marii Uniri, în octombrie 2018, cu ocazia vizitei de documentare dedicată corpului diplomatic acreditat la București, fiind primul dintre cei 27 de Ambasadori care s-a ținut de cuvânt atunci când a promis să se întoarcă, fiind plăcut impresionat de locurile noastre și primirea avută.

Întrevederea a avut scopul de a susține și întări relațiile de colaborare și prietenie și a oferit cadrul  necesar discutării unor teme legate de îmbunătățirea cooperării în domeniul educației, al turismului și al colaborării economice.

 

 

Cu deosebită consideraţie,

Cancelaria Prefectului judeţului Bihor

Oradea, 11 aprilie 2019