Comunicat Privind măsurile luate la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor

COMUNICAT

  Privind măsurile luate la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor în vederea  evitării aglomerării de persoane la sediul serviciului precum și a prevenirii răspândirii COVID-19

         

În vederea prevenirii aglomerării de persoane la sediul serviciului și a prevenirii răspândirii COVID-19, vă rugăm să aveți în vedere următoarele măsuri:

  1. Activitățile specifice de înmatriculare , preschimbare premise de conducere și programare a persoanelor pentru susținerea probelor teoretice și practice a examenului auto, se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările pot fi efectuate pe site-ul drpciv.ro, secțiunea Programări online.
  2. Accesul în incinta sediilor S.P.C.R.P.C.I.V Bihor va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate în original. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.
  3. În vederea asigurării unor condiții sigure pentru desfășurarea probei practice pentru obținerea permisului de conducere, adresăm rugămintea unităților de pregătire a conducătorilor auto să asigure o igienizare eficientă a autovehiculelor pe care se susține această probă.
  4. Activitățile de audiență la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor, vor fi suspendate în perioada 11-31.03.2020. Activitățile se vor desfășura exclusiv prin corespondență poștală sau e-mail.

 

Cu stimă,

Șef serviciu,

Comisar-șef de poliție

Laza Alexandru