INVITAȚIE DEPUNERE OFERTE PENTRU SPAȚII DE CARANTINARE

INVITAȚIE DEPUNERE OFERTE PENTRU SPAȚII DE CARANTINARE

 

Având în vedere prevederile Decretului prezidențial nr.195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Hotărârea Guvernului nr. 201/2020 privind aprobarea normelor metodologice pentru stabilirea cheltuielilor pentru carantină și luarea unor măsuri în domeniul sănătății, precum și pentru alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății, precum și noua actualizare a Listei regiunilor și localităților din zona
roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19.

Vă invităm să veniți în sprijinul autorităților județene implicate în lupta cu epidemia Covid-19, pentru a se putea asigura protecția maximă împotriva răspândirii bolii în județul Bihor.

În acest sens Direcția de Sănătate Publică Bihor solicită oferte publice operatorilor economici care activează în domeniul hotelier cu locații ce pot fi utilizate pentru spații de carantină.

Evaluarea acestor oferte va avea în vedere următoarele criterii simple:

  1. Spațiile de cazare să fie localizate pe raza Municipiului Oradea sau a UAT-urilor limitrofe orașului Oradea
  2. Fiecare cameră să dispună de grup sanitar propriu
  3. Distanța apropiată față de un drum național.

Din comisia de evaluare vor face parte reprezentanții următoarelor instituții:

  1. Instituția Prefectului județul Bihor
  2. Direcția de Sănătate Publică Bihor
  3. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al Județului Bihor

Facem precizarea că, în cadrul acestor spații hoteliere, vor fi cazate persoane care vin din zonele roșii (stabilite de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile București – www.cnscbt.ro). De asemenea vă aducem la cunoștință faptul că, contractele vor fi încheiate cu UAT-urile pe raza cărora sunt situate spațiile de cazare.

Ofertele se vor depune exclusiv în format electronic, cu celeritate până în data de 03.04.2020, orele 12:00 la adresa de email:secretariat[at]dspbihor.gov.ro