Comunicat de presă 30.06.2020 – privind reluarea activității comisiei de exproprieri pentru varianta de ocolire Ștei

COMUNICAT DE PRESĂ

privind reluarea activității comisiei de exproprieri pentru 

„Varianta de ocolire Ștei”

Comisia de verificare a dreptului de proprietate asupra imobilelor supuse exproprierii situate pe amplasamentul lucrării „Varianta de ocolire Ștei” își reia activitatea. Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Bihor vor participa la ședințele de lucru ale comisiei de exproprieri care se va întruni astăzi, 30 iunie, în localitatea Ștei, respectiv în intervalul 01-02 iulie, în localitatea Rieni.

Menționăm că, până în prezent, conform HG nr. 384/2018 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Varianta de ocolire Ștei”, județul Bihor, comisia a verificat cca 25% din cele 1.338 de dosare depuse.  Reamintim că proiectul vizează construirea unei centuri de cca 27 km care va crește viteza de deplasare pentru traficul de tranzit pe DN76 în zona localității Ștei.

Cancelaria Prefectului                                                                                     Oradea, 30 iunie 2020

Județul Bihor

https://bh.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/21/2020/07/sursa-Crisana_centura-Beius-Stei.jpeg