INFORMARE DE PRESĂ privind vizita de lucru în Bihor a Ministrului Transporturilor Lucian Bode în 30.11.2020

Luni, 30 noiembrie, va avea loc vizita de lucru în județul Bihor a Ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Vizita ministrului vizează evaluarea stadiului lucrărilor de reabilitare a Drumului Național 76 și a Drumului Național 19E, precum și punerea în trafic a Centurii Săcueni. Inspecția în teren va începe la ora 10.00 și se va încheia la ora 14.00 cu o conferință de presă, care va avea loc la sediul Instituției Prefectului – Județul Bihor. Ministrul Lucian Bode va fi însoțit în teren de prefectul județului Bihor, Dumitru Țiplea, de președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan și de directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, Eugen Cecan.

Pentru a facilita accesul la vizita de lucru, Instituția Prefectului – Județul Bihor pune la dispoziția reprezentanților mass-media un microbuz, care se va deplasa în teren alături de coloana oficială începând cu ora 10.00, din fața Instituției Prefectului (Parcul Traian nr. 5), cu retur la ora 14.00 pentru conferința de presă care va încheia vizita ministrului Lucian Bode.

Pentru a vă rezerva locul în microbuz, avem rugămintea să confirmați prezența dumneavoastră în cadrul vizitei în teren până mâine, 28 noiembrie, ora 12.00.

Cu stimă,


Cancelaria Prefectului
Institutia Prefectului judetul Bihor